Slip MUET dan Slip Peperiksaan.

Go down

Slip MUET dan Slip Peperiksaan.

Post  Batman on Fri Jul 23, 2010 8:03 am

Assalamualaikum..

tujuan saya menulis post ini adalah semata-mata ingin pihak yang berkenaan agar meningkatkan tahap kecekapan pengurusan yang sedia ada dan tidak langsung berunsur peribadi..

22 Julai 2010, Kami diberi arahan oleh Pensyarah Matapelajaran ELS supaya menyerahkan salonan slip MUET 'sekali lagi lagi' pada semester ini supaya mereka yang mendapat band 3 dan ke atas tidak perlu lagi menhadiri kuliah untuk kelas ELS.

Pada awal semester lepas, perkara yang sama diarahkan kepada kami pelajar PISMP bertujuan mereka yg mendapat band 3 dan keatas tidak perlu hadir ke kelas ELE..

Secara Jelas.. Pihak berkenaan tidak menyimpan rekod peperiksaan kami, pada pandangan kami amat penting bagi pihak berkenaan menyimpan rekod peperiksaan kami.

bayangkan ada lawatan dari pihak MQA dan meminta rekod keputusan MUET pelatih.. nak suruh kami bari 1 salinan lagi juga kah?

Perkara yang sama juga berlaku pada arahan untuk menyerahkan slip peperiksaan akhir tahun pada semester 2 PISMP.. atas alasan ada sedikitan kesilapan mengenai CGPA.. bukankah semua keputusan peperiksaan perlu 'direkod dan disimpan' oleh pihak berkenaan?

harap post saya ini tidak menyinggung mana-mana pihak dan sedikit penambahbaikan dapat dilakukan demi kesejahteran kita semua yak warga Kampus IPG Tuanku Bainun.. wallahualam..

Batman

Jumlah posting : 13
Join date : 23.07.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik