Langsir Tingkap

Go down

Langsir Tingkap

Post  Ketua Un on Wed Aug 13, 2008 3:38 pm

Very Happy Untuk makluman semua langsir tingkap di KK Ceria dan sebahagian KK Budiman telahpun dipasang kecuali aras 3 kerana kerja-kerja menukar bumbung akan dilakukan.Walaubagaimanapun langsir di aras berkenaan telah siap.Kepada penghuni Blok Aman dan Damai yang belum mendapat langsir sila berjumpa dengan Penyelia Asrama.
Exclamation Apabila langsir sudah dipasang, pandai-pandailah anda menjaganya.Jika rasa perlu dicuci ambillah insiatif sendiri untuk mencucinya.Untuk makluman kos untuk menyediakan langsir tersebut mencecah RM30,000 jadi hargailah kemudahan yang diberi. Ingat apakata Timb.Menteri Pelajaran, try 'to be' jangan hanya memikirkan 'how to have'

Tentang kerosakan-kerosakan yang dilaporkan pihak Unit Kolej Kediaman sentiasa memaklumkan kepada Juruteknik berkenaan pada hari yang sama laporan dibuat,jika berlaku kelewatan memperbaiki ini adalah disebabkan Juruteknik tidak sempat melakukannya.

Rolling Eyes Selain daripada itu pihak KK sentiasa berusaha meningkatkan keceriaan KK.Di bilik-bilik TV sudah diletakkan bunga dan gambar hiasan, kepada bilik TV yang belum saya akan memasangnya pada cuti akan datang,harap bersabar.

Semoga anda berasa selesa dan ceria selalu.Terima kasih dan selamat bercuti dari kami warga Unit Kolej Kediaman

Ketua Unit Kolej Kediaman

Ketua Un
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

....

Post  KASIH on Thu Aug 28, 2008 11:51 pm

adakah semua bilik akan dipasang langsir? Rolling Eyes

KASIH
Tamu


Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik